Hoppa till innehåll

Lärare på Åryds Friskola

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Åryds Friskola söker en legitimerad lärare 1-6 under höstterminen 2024. Extra meriterande är om du har behörighet/kompetens att undervisa i slöjd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett 6 månaders vikariat på heltid och med möjlighet till förlängning.

Vår skola ligger naturskönt i det lilla samhället Åryd mellan Karlshamn och Ronneby med närhet till både skog och hav. Vår profil är utepedagogik och vi har en egen skolskog dit vi förlägger verksamheten en gång i veckan. Vackra sommardagar cyklar vi gärna ner till havet för bad och båtliv. Musik, teater och kreativt arbete präglar också verksamheten.

Vi har funnits sedan 2009 och skolan består idag av c:a 45 elever från årskurs F till 6. Vår skola har från början varit hela byns angelägenhet och vi har god stöttning från både föräldrar och övriga bybor. I nuläget är vi 6 pedagoger inklusive rektor och fritidspersonal som arbetar på skolan. Den höga personaltätheten och de små klasserna borgar för god kvalitet på undervisningen både i skola och på fritids. Vi samarbetar gärna över klassgränserna. Det kan handla om ”Hela skolan sjunger”, teman i tvärgrupper, utedagar, teaterföreställningar eller hantverksveckor.

Åryds Friskola drivs som en ideell förening utan något vinstintresse med en styrelse som huvudman. Det sker ett nära samarbete mellan styrelse och skolans personal.

Vi håller till mitt i byn i nyrenoverade ljusa, vackra klassrum med högt i tak och stora fönster i den fint bevarade skolbyggnad där förut den kommunala skolan bedrev sin verksamhet. Fritidshemmet och personalutrymmen ryms i en egen byggnad bredvid skolan.

Vill du arbeta på en skola med en personlig och hemtrevlig anda lite utöver det vanliga och där vi tack vare det lilla formatet har möjlighet att möta varje enskild elev, så är detta ett unikt tillfälle.

Vi tillämpar löpande urval.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


För frågor angående tjänsten går det bra att ringa eller maila:

Rektor Mårten Frantzén, 0736/278712

marten.frantzen@arydsfriskola.nu

Ansökan ställs till:

styrelsen@arydsfriskola.nu

Välkommen med ansökan

Kika in på våra sociala medier, facebook Åryds skola, Instagram@arydsskola och på vår hemsida

https://sites.google.com/arydsfriskola.nu/hemsidan/startsida

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se