Hoppa till innehåll
Om AAK

Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 4000 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 16 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.

AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten

Underhållsavdelningen ansvarar för driftsäkerheten och utvecklingen av anläggningens teknik och fastigheter, vilket idag omfattar fem avdelningar; Mekanik, El & Instrument, Automation, Fastighet samt Teknisk konstruktion.

I rollen som Underhållsingenjör utvecklar och förbättrar du det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet för att nå verksamhetens mål. Du kommer att svara för analys och utvecklingsarbete vad gäller teknisk tillgänglighet i befintlig anläggning. Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktion där du kommer att ansvara för bl.a. rotorsaksanalyser, utveckling av underhållsplaner samt underhållsmodifieringar för att förbättra den tekniska tillgängligheten. Du kommer även att ingå i arbetet med våra investeringsprojekt med fokus på underhållsaspekter.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chef för underhåll. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Du har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande kompetens inom relevant område. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete med underhållsutveckling inom tillverknings- eller processindustri. Erfarenhet av att leda och genomföra förändringsarbete som till exempel Total Productive Maintenance (TPM) eller Lean inom processindustrin är meriterande.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i underhållssystem och affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland de personliga egenskaper som vi särskilt värdesätter kan nämnas god analytisk förmåga, ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt att du gillar problemlösning. Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står god arbetsmiljö, engagemang och arbetsglädje i fokus.
Koncernspråket är engelska och du måste behärska engelska i både tal och skrift.

Kontakt & ansökan

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår underhållschef Pär Rosén på telefon 0708-235108 eller via mail par.rosen@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Karl Lindqvist på telefon 0725-867496 eller via mail karl.lindqvist@aak.com

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 6 oktober 2023. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
AAK Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Karl Lindqvist
Email
Telefon
http://www.aak.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlshamn
Industri & Anläggning
Företagslogga
Karlshamn
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlshamn
Industri & Anläggning
Företagslogga