Planerare och orderhanterare

Planerare och orderhanterare

Om AAK
Everything we do is about Making Better Happen™.
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor, värdeskapande ingredienser i ett stort antal konsumentprodukter. Vi gör produkterna bättre med avseende på smak och hälsa. Vi förbättrar funktionalitet och gör produkterna mer hållbara. AAK:s värdeskapande lösningar gör det möjligt för våra kunder att bli framgångsrika på ett bättre sätt.
AAK har mer än 3900 anställda, som samarbetar tätt med våra kunder genom 25 säljkontor, 15 innovationscenter och mer än 20 produktionsenheter runt om i världen.
AAK är listat på OMX Nasdaq i Stockholm och har huvudkontor i Malmö.

Om AAK i Karlshamn
Karlshamn är den största och mest komplexa produktionsenheten i AAK. Den grundades 1918 och är belägen i centrala Karlshamn. Karlshamn är omgivet av en vacker skärgård och fantastiska ek- och bokskogar, perfekt för båt- och friluftsliv. Enheten har cirka 470 anställda inom försäljning, innovation, kvalitet, produkter etc. och levererar produkter till många olika industrier t.ex. choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, kosmetik, foder, barnmat, ljus och gummi.

Om tjänsten
Vi söker en medarbetare till planerings och orderavdelningen inom Tekniska produkter och foder.

Huvudmålet med rollen är att tillgodose effektiva och punktliga leveranser. Dagligdags hanterar du beställningar från kund och planerar produktionen för att så långt som möjligt tillgodose kundernas önskemål om leveransdatum. Du genomför exportklareringar och gör transportbokningar. Rollen innebär att du interagerar med många olika intressenter: både internt med t.ex. produktion och externt med kunder, transportörer, tull och agenter.

I den här rollen arbetar du aktivt för att få AAK:s affärer att växa genom att stötta våra säljare och ge våra kunder en kundservice av högsta klass.
Vi förväntar oss att du är delaktig i att kontinuerligt arbeta för att förbättra våra administrativa processer för att öka effektiveten och optimera kundernas upplevelse.

Om dig
Vi tror att du har tagit examen från gymnasiet med goda resultat.
Du är bekväm med att arbeta individuellt, men ser också fördelarna i lagarbete. Det är viktigt att du kan bygga långsiktiga relationer både med kunder och andra intressenter. Du bör också ha förmågan att analysera situationer och förstå våra kunders behov. Som person är du systematisk, noggrann och lär dig snabbt.

Tidigare erfarenhet från liknande tjänster eller specifik utbildning inom logistik ser vi som något väldigt positivt, men det är inte en nödvändighet för att bli anställd.
Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att arbeta med personer från olika kulturer.

En viktig förutsättning är att du talar engelska och svenska (eller något annat skandinaviskt språk) flytande.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Anders Holmqvist, chef för Tekniska Produkter och Foder, +46 708 662 145 eller anders.holmqvist@aak.com

Har du frågor angående rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Marie Sundström, HR Business Partner, +46 733 984 827 eller marie.sundstrom@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 5 mars 2023. Urval sker löpande. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Anders Holmqvist
Email Mejla Anders Holmqvist
Område Karlshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (30 dagar kvar)