Hoppa till innehåll
AAK Sweden AB logotyp

Mekanikkonstruktör, Projekteringsavdelningen

Ansök nu
Om AAK
Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 4 000 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.

AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Vi erbjuder dig
 • En spännande möjlighet att vara med och utveckla projekteringsavdelningen i Karlshamn.
 • Vidareutbildning inom teknikspecifika områden vid behov.
 • Konkurrenskraftig lön.
 • Flexibel arbetstid med frihet under ansvar.
 • Trygg anställning med fast lön och kollektivavtal.
 • Friskvård med olika gruppaktiviteter samt tillgång till motionsanläggning, gym, pool mm. Tillgång till personalrestaurang.
 • Företagshälsovård med hälsoundersökning.
 • Möjlighet till företagsbonus.
Om tjänsten
Vi söker en medarbetare till vår projekteringsavdelning i Karlshamn.

Du blir en del av teamet som arbetar med mekanisk konstruktion på en avdelning som även omfattar elektrisk konstruktion och processautomation. I huvudsak bedriver avdelningen investeringsprojekt i projektform men bistår även anläggningen med underhållsrelaterade konstruktionsinsatser. Arbetet sker i nära samförstånd med våra produktionsavdelningar.

Du kommer ingå i projektgrupper i uppdrag av varierande storlek från förstudie/ förprojektering/ kostnadsuppskattning till genomförande med detaljprojektering och inköp av entreprenader och utrustning.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chefen för projekteringsavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om dig
Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse samt god kunskap och kännedom om processrelaterad mekanisk konstruktion. Erfarenhet från teknisk utbildning och processindustri är meriterande.

Vidare ser vi gärna att du:
 • Har god vana av AutoCADs konstruktionsverktyg i 3D (såsom Plant 3D, Inventor och Revit) och brinner för att vidareutveckla dessa hos oss.
 • Har erfarenhet av 3D-skanning
 • Har erfarenhet av roll som delprojektledare/disciplinledare
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Kontakt
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för projekteringsavdelningen, Dick Olsson, på telefon 070-978 26 23 eller via e-post till dick.olsson@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Karl Lindqvist via e-post till karl.lindqvist@aak.com.

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för någon av dessa tjänster. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 14 juni 2023. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänst kan tillsättas före sista ansökningsdag. Notera att ansökningar inte tas emot via e-post.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson
Dick Olsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare