Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Erfaren ekonom till Södra Cell i Mörrum

Inom Södra Cell erbjuder vi ett brett produktsortiment inom pappers- och dissolvingmassa, skapat utifrån våra kunders behov och med ett hållbart samhälle som riktmärke. Förutom våra massaprodukter levererar vi tallolja och terpentin samt energi i form av el och fjärrvärme. På Södra Cell i Mörrum har vi även den världsunika processen OnceMore® där vi möjliggjort cirkulära flöden inom textilindustrin - allt tack vare skogen. I Mörrum arbetar totalt 400 medarbetare för att tillsammans upprätthålla en säker och resurseffektiv produktion året runt. Hos oss får du den unika möjligheten att jobba i en expansiv bransch som ligger helt rätt i tiden där utveckling och innovation är i fokus!

OM TJÄNSTEN
Södra Cell söker nu en erfaren och kvalificerad Ekonom/Controller med mycket goda redovisningskunskaper för att förstärka sitt team i Mörrum.

Arbetsuppgifter:
* Medverka vid månadsbokslut, prognoser och rapportering
* Rapportering och analys av ekonomisk information
* Uppföljning av interna kontrollrutiner och bokslutsprocesser
* Delta i projektarbete och förbättringsinitiativ inom ekonomi och finans

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 % med start i Maj. Urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG
Kvalifikationer:
* Högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande
* Minst 5 års erfarenhet av arbete som ekonom/controller
* Mycket goda redovisningskunskaper
* Erfarenhet av produktkalkylering är meriterande
* Systemvana inom Agresso och Microsoft Finance 365 är meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Goda kundskaper i Excel

Personliga egenskaper:
* Strukturerad och noggrann
* Analytisk och problemlösande förmåga
* Självgående och initiativrik
* God kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare