CNC-operatörer med kunskap i MasterCam

CNC-operatörer med kunskap i MasterCam

Vi söker nu två stycken CNC-operatörer till en av våra kunder I Karlshamns kommun.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av fräsning, svarvning, ritningsläsning, programmering och maskinunderhåll.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du skall ha några års erfarenhet av CNC fräsning och/eller svarvning. Du har erfarenhet av både enstycke och små serier och har god erfarenhet av både mättekning och bearbetningsteknik. Du är van att ställa om och programmera maskinen. Kunskap i MasterCam är en förutsättning.

Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom kapning, borrning och efterbearbetning. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden om allting fungerar som det ska.

Information och kontakt

Tjänsten är placerad i Karlshamns kommun och är en dagtidstjänst.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Ring gärna vid frågor, Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01 eller Christopher Muñoz, 0455 61 27 02.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kjelle Rutzell
Telefon 0455-61 27 01
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.