Servicetekniker inom ventilation till VBBA i Karlshamn

Servicetekniker inom ventilation till VBBA i Karlshamn

Har du erfarenhet inom ventilationsteknik och söker nya spännande utmaningar? Nu har du chansen att bli en viktig lagspelare i ett expansivt och lokalt företag!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på VBBA i Karlshamn kommer du ingå i ett team på sex servicetekniker och du kommer att arbeta med felsökning, funktionskontroller, besiktningar, samt byte av reservdelar på ventilationslösningar hos kund.

Ditt arbetsområde är hela Blekinge, men du utgår från Karlshamn.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos VBBA ser vi att du är ansvarsfull och har arbetslivserfarenhet inom ventilationsteknik. Som servicetekniker är det även viktigt att du är kommunikativ, har god social kompetens och trivs med att skapa goda kundrelationer. Merförsäljning ser du som en naturlig del av ditt arbete och du stimuleras av utmaningen att arbeta lösningsfokuserat. Du som söker tjänsten bör ha några års erfarenhet inom styr- och reglerteknik samt felsökning. Vi ser också att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har OVK-certifiering, VVS-kunskap, el-kunskap samt licens för heta arbeten, mobila plattformar, fallskydd eller ställningsbyggnad är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, dagtid/ Karlshamn.

Tillträde

Snarast, efter överenskommelse.

Ansökan och information

I den här rekryteringen samarbetar VBBA i Karlshamn med Lernia. Varmt välkommen med din ansökan och frågor kring tjänsten till Linda Nilsson, rekryterare, linda.nilsson@lernia.se, tel. 0722-546599.

Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 21 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

När du kliver in genom dörren till VBBA i Karlshamn känner du direkt den härliga gemenskapen och teamkänslan där alla tar ansvar för sitt arbete för att nå gemensamma mål. VBBA i Karlshamn AB startades 1988 och har idag 16 anställda. Företagets huvuduppgift är att leverera och underhålla ventilationslösningar till industrin, kommunala samt privata fastighetsägare.

Läs mer på http://vbba.se/