Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Nu söker vi en fastighetsskötare, med stort trädgårdsintresse, till Camp Thomas i Mörrum.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak att sköta och underhålla byggnader och grönområden.
Arbetsuppgifterna består av:
  • Gräsklippning, snöröjning, bevattning, skogsröjning, plantering och allmän trädgårdsskötsel.
  • Yttre skötsel av fastigheten; rengöring, mindre reparationer och underhåll.
  • Inre skötsel av fastigheten; förberedelse av lokaler inför konferenser, grovstädning och löpande tillsyn och underhåll.
Arbetstiderna är i grunden dagtid måndag-fredag, men beroende på inbokade besök kan det ibland bli arbete även på andra tider.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som är lite av en all-konstnär. Du har kunskaper inom bygg och renovering, värme- och ventilation samt trädgårds- och grönyteskötsel.
Har du motorsågs/röjsågarkort är det en stor merit. Du är inte främmande för att använda en dator, behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.
Det är viktigt att du är en ansvarstagande, driven person som gillar ordning och reda. Du är en händig problemlösare som gillar atti jobba i grupp och bidrar till en god stämning på jobbet.
Du bor inom pendlingsavstånd från Mörrum.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde under försommaren.

Tjänsten börjar som en anställning hos Wikan Personal men förväntas övergå i anställning hos Thomas Betong.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Holgersson
Telefon 0417-77 99 82
Område Karlshamn
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans! Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
Camp Thomas är vårt alldeles egna konferensanläggning. Hit kommer man för konferens eller för rekreation och fiske på sin fritid. Vi har både interna och externa gäster. Camp Thomas är en spektakulär platsgjuten betongbyggnad som är skapad för att visa betongens möjligheter, som ligger i härliga omgivningar. www.thomasbetong.se