Account Manager

Account Manager

Account Manager till Sveriges ledande företag för digitala läs- och skrivverktyg

Vill du arbeta i ett företag som gör skillnad på riktigt och drivs av att underlätta såväl skolgång som vardag för alla som läser, skriver eller som vill lära sig ett nytt språk? Vi söker nu en Account Manager till vårt säljteam, kan det vara du som är vår nya kollega? Vi håller tummarna!

Som Account Manager kommer du att bli en del av vårt aktiva säljteam och därigenom se till att Sveriges elever får tillgång till de främsta digitala läs- och skrivverktygen, vilket möjliggör att alla elever når upp till sin fulla potential!

Du har många kontaktytor, främst med våra kunder, som sträcker sig från elever, lärare, privatpersoner, myndigheter till företag, men även med våra samarbetspartners och leverantörer. Du kommer att få stort eget ansvar i ditt dagliga arbete och kommer att arbeta med klara och tydliga mål.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av digitala tjänster, alternativt om du har erfarenhet av IKT från skolans värld, men det är inget krav. Att DU är rätt person för tjänsten är desto viktigare!

Att du är framåt, tar eget ansvar och vill utvecklas är viktigt för oss och som vår kollega kommer vi att bjuda in dig i en härlig gemenskap där service och kundfokus genomsyrar vår vardag! Låter det intressant?
Låt oss berätta mer!

OM DIG
Vi tror att du är:

  • Försäljningsinriktad och relationsbyggande
  • Strukturerad och noggrann
  • En innovativ doer
  • Serviceminded och har lätt för att lära

DIN VARDAG HOS OSS
Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är försäljningsinriktade och du som person kommer givetvis att bli en viktig del av vårt säljteam. Vi ser oss som ett lag, vilket innebär att vi tillsammans tar oss an uppgifter för att lösa dem på bästa sätt! Arbetsuppgifter som du dagligen biter tag i är bl.a:
  • Planerar ditt försäljningsarbete med befintliga och framtida kunder tillsammans med säljteamet, där ni till stor del arbetar med telefon, dator och möten som verktyg för att nå fram till satta mål. En del resande kommer också att vara en del av din vardag (givetvis när omvärlden tillåter).
  • Du återkopplar till kunder med erbjudanden, offerter och avtal och förklarar vad som krävs för att komma igång med våra produkter och tjänster. Du håller även kontakten med nyckelpersoner hos våra användare. Resultaten rapporterar du tillbaka till ditt team och du kommer därmed att få möjligheten att vara med och forma hur vi arbetar med våra användare på bästa sätt!
  • Du kommer även att representera Svensk Talteknologi på fysiska och digitala events, vilka är allra bästa platserna att träffa nya människor och knyta nya kontakter på!
  • Sist, men absolut inte minst, så kommer du att sitta tillsammans med ett härligt team i ett modernt kontorslandskap, oavsett om det gäller huvudkontoret på Piren/Netport Science Park i Karlshamn (med stans bästa lunchbalkong!) eller på pulserande Långholmsgatan 34 i Stockholm.

Tillträde: Snarast, ansökningar gås igenom löpande
Tjänst och lön: Tillsvidaretjänst och lön enligt överenskommelse
Placeringsort: Vårt kontor i Karlshamn alternativt Stockholm
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svensktalteknologi.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Talteknologi, tillsammans med dotterbolaget Tretac, är marknadsledande gällande läs-, skriv- och språkverktyg och har funnits i över 20 år. Idag har fler än 60% av Sveriges skolor gjort våra produkter tillgängliga för alla sina elever inom områdena läsa, skriva och språkinlärning. Det innebär att de används av över hundratusentals elever och privatpersoner dagligen – en otrolig stolthet för oss att kunna leverera verktyg som gör verklig skillnad för så många.