Svängsta Komponent & Verktygs AB söker en medarbetare till vårt verktygsunderhåll

Svängsta Komponent & Verktygs AB söker en medarbetare till vårt verktygsunderhåll

Är du en teknisk & kreativ person med intresse för underhåll och montering av verktyg? Då kanske det här jobbet är något för just dig.

Svängsta Komponent & Verktygs AB är ett företag som grundades 1993, specialiserat mot verktygstillverkning och produktion av metallkomponenter. Vår strävan är att vara en partner genom hela kedjan från idé till löpande produktion för att erbjuda våra kunder innovativa och kostnadseffektiva lösningar för stansade/ pressade detaljer.

Här kommer du främst att arbeta med underhåll av befintliga stans- och bockverktyg för automatpressning, samt montering och inprovning av nya kundspecifika verktyg.

Vi söker en kreativ och engagerad person som gärna får ha erfarenhet av verktygsteknik eller likvärdigt mekaniskt arbete/underhåll.

Det är även meriterande om du har praktisk erfarenhet av olika mätinstrument, skärande bearbetning, svetskunskaper, planslipning och ritningsläsning.

Vi ser gärna att du har både truck och traverskort.

Kontaktuppgifter och ansökan:

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Lernia Bemanning AB för Svängsta Komponent & Verktygs ABs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Svängsta Komponent & Verktygs AB.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig reryterare Linda Nilsson på telefonnummer: 0722-546599 eller via e-post: linda.nilsson@lernia.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.