Automatpressare - Verktygsuppsättare i Excenterpressar

Automatpressare - Verktygsuppsättare i Excenterpressar

Vill du arbeta som Automatpressare - Verktygsuppsättare i Excenterpressar på Svängsta Komponent och Verktygs AB? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!


Om jobbet
Svängsta Komponent & Verktygs AB är ett legoföretag inom plåtdetalj- och verktygstillverkning.

Vi löser kundens hela behov av verktyg och detaljer till monteringsklara komponenter. Vi är en komplett legoleverantör och levererar allt från idé till en färdig produkt.

Vi söker en Automatpressare - Verktygsuppsättare i Excenterpressar. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av automatpressning och verktygsuppsättning. Du har truckkort B2-3 och erfarenhet av ritningsläsning och enklare mätteknik. Du bör också ha arbetat med avsyning och kvalitetskontroll.

Om dig
Du har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller liknande förvärvad erfarenhet. Som person är du mycket noggrann, kvalitetsmedveten och i hög grad självgående. Du är tekniskt intresserad, driven och ansvarstagande.

Om anställningen
Tjänsten som Automatpressare - Verktygsuppsättare i Excenterpressar är en direktrekrytering med tillsättning omgående. Anställningen börjar med en provanställning på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Svängsta Komponent och Verktygs AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Ericsson på 073 - 684 77 53 eller hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.