Vi söker en service-minded medarbetare till butiksarbete i Karlshamn!

Vi söker en service-minded medarbetare till butiksarbete i Karlshamn!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som butikspersonal på en fackvaruhandel i Karlshamn. Låter det som något för dig?

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som butikspersonal på en fackvaruhandel i Karlshamn. Företaget är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Som butikspersonal kommer du huvudsakligen stå i kassan, hjälpa kunder med deras frågor, men också ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Uppdraget är på heltid, mån-fre 7-16. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Upplärning kommer ske i mars månad, och tjänsten beräknas fortsätta långsiktigt.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat, så är du intresserad, sök redan idag!

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en positiv och framåt person som tycker om att ge god service och vet vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är samtidigt ordningsam, effektiv och flexibel. Vi söker dig som tar ett tydligt ansvar och vill överträffa kundens förväntan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av butiksarbete/serviceyrket.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se