Till kommande uppdrag letar vi efter elektriker som vill prova något nytt?

Till kommande uppdrag letar vi efter elektriker som vill prova något nytt?

StudentConsulting söker nu för kunds räkning serviceminded elektriker ill våra kunder inom Blekinge området. Låter det som något för dig?

Information om uppdraget:

Vi samarbetar med flera intressanta företag och vi vill komma i kontakt med elektriker för dessa kommande uppdrag. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder i Blekinge-området.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av elektriker sedan tidigare. Du ska trivas med ett högt tempo där du samordnar, planerar självständigt ditt arbete och är noggrann samt driven. Du är van vid att samarbeta med andra kollegor samt tycker om att arbeta med service. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ser vi att du är engagerad och har lätt för att lära och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com