Student och vill arbeta extra samt i sommar som lokalvårdare?

Student och vill arbeta extra samt i sommar som lokalvårdare?

Är du noggrann och vill göra en bra insats är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker dig som vill jobba med service och lokalvård. Arbetsuppgifterna innefattar städning av bl.a. hotellrum, lokaler, konferensrum.

Arbetet är varierande under dagtid. För att vara aktuell för tjänsten bör du som söker ha möjlighet att arbeta minst 2 dagar per vecka. Arbetsplatsen ligger utanför Karlshamn så du som söker bör kunna ta dig till arbetsplatsen med bil eller annat färdmedel.

Uppdraget är tänkt att starta under våren och du kommer tillsammans med kund att lägga upp ett passande schema som gör det möjligt för dig att bibehålla din nuvarande sysselsättning. Det finns även möjlighet att starta ett sommarvikariat i juni och arbeta fram till augusti med goda chanser till extrajobb i höst.

Du kommer vara anställd på Student Consulting under ditt uppdrag.

Om detta är något som passa dig skicka in en ansökan idag!

Detta söker vi:

Du är noggrann och går alltid in med en positiv inställning till det arbete du ska utföra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av annat praktiskt arbete. Det är meriterande med körkort och tillgång till bil, det är dock inte ett krav. Om du studerar eller har en deltidsanställning om minst 50% finns goda möjligheter att fortsatt arbeta extra via oss parallellt med dina studier.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in en ansökan snarast. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och kommer tillsätta tjänsterna så snart vi hittat rätt personer.

Sökord: resturang, hotell, Lokalvård, extrajobb, sommarjobb

Sökord: resturang, hotell, Lokalvård, extrajobb, sommarjobb
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com