Kom och jobba hos oss

Kom och jobba hos oss

Vi ska utöka vårt team och söker en driven säljare till Specsavers Optik i Karlshamn. Vi består idag av 1 optiker och 4 säljare.

Är du positiv, glad och serviceminded så kommer du passa in utmärkt i vårt team.
Dina uppgifter som säljare kommer främst handla om att visa glasögon, lägga beställningar, lämna ut glasögon, justera glasögon, laga och serva glasögon och göra förtest innan synundersökning. Vi ser gärna att du har jobbat med service och har kassavana, övrig kunskap kommer du att få i butik och genom utbildning.

Ett av våra viktigaste mål är att butiken ska hålla en hög servicenivå, vara trevlig och attraktiv för våra kunder och att kunderna får en personlig, varm känsla och alltid känner sig välkomna. Att ha nöjda kunder som kommer tillbaka till oss ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som håller en hög kvalitet i det dagliga arbete och säkerställer en hög kundnöjdhet samt bidrar till vår härliga teamkänsla. Du får en utvecklande arbetsplats med stor möjlighet att utbilda dig vidare inom yrket. Vi ger stor frihet i arbetet och möjligheten vara en del i ett fantastiskt team!
Mer info
Kontaktperson Susanna Becker
Telefon 0454-177 70
Email Mejla Susanna Becker
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik, Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins. Faktum är att idén om att starta företaget föddes på parets bordtennisbord i deras hus på ön Guernsey i Engelska kanalen. Makarna Perkins idé om att alla ska ha råd med glasögon kom att revolutionera den brittiska optikermarknaden. Konceptet med prisvärda men snygga glasögon var unikt i slutet av 80-talet.

Specsavers etablerade sig i Sverige 2004 genom köp av cirka 50 butiker från kedjorna Blic och Två Blå. Idag finns det över 100 Specsaversbutiker i landet med fler orter på gång att öppna inom kort. När Specsavers kom till Sverige skapade det starka reaktioner i en bransch som inte tidigare haft fokus på pris. Med bland Europas högsta priser på glasögon fanns det emellertid ett behov av billigare produkter och Specsavers välkomnades av kunderna.

Före Specsavers etablering var Sverige också det land i Europa där kunderna bytte glasögon mest sällan. Med Specsavers glasögonrevolution har den trenden brutits och våra kunder byter glasögon i snitt efter 1,3 år medan branschsnittet ligger på cirka 3 år.

Genom att erbjuda bra priser, god service och hög professionell kunskap på våra optiker ger Specsavers sina kunder värde för pengarna.