Serviceinriktad sugbilschaufför sökes till Karlshamn

Serviceinriktad sugbilschaufför sökes till Karlshamn

SVB expanderar och söker därför en serviceinriktad C-chauförr till en av våra torrsugbilar i Karlshamn.
Arbetet med torrsug är ett fysiskt jobb där man arbetar med slangar upp till 6". C-körkort med ykb är ett krav. Adr-tank är ett plus men inget krav.
Man kommer att vara del av ett lag som jobbar för att hålla en hög servicenivå med säkerheten i fokus.
Tidigare erfarenheter inom saneringsbranchen är en merit.

Vi ser att du som söker är en person som gillar att arbeta med kroppen och har en vilja till att lösa bekymmer som uppstår under arbetetsgång. Vi ser också att du är en som gillar hålla ordning och reda på fordonen du arbetar med.

Bilen kommer att utgå ifrån SVB´s avdelning i Karlshamn där den servar våra kunder inom tung industrisanering.

SVB har jour till våra kunder så detta förekommer i arbetsuppgifterna

Vi söker även efter personal som vill arbeta med tung industrisanering med högtryck och vaccum som arbetsområde.

Om SVB

SVB – Sand & Vattenbläst AB finns i Tyringe och i Karlshamn. Företaget etablerades 1991 och har ca 40 anställda. Våra kunder finns representerade i hela Skandinavien och Baltikum och vår målsättning är att tillgodose deras behov med hög service- och kvalitetsnivå, med så lite miljöpåverkan som möjligt.

SVB är ett familjeägt företag vilket startade som ett blästrings- och måleriföretag, men har under årens lopp utvecklats till att bli en ledande miljöservicepartner för industri- och byggbranschen. Vi arbetar med en modern maskinpark och samtliga våra anställda är utbildade inom sina respektive arbetsområden. Vi erbjuder våra kunder en mängd olika tjänster.

Intevjuer sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jonas Björk
Email Mejla Jonas Björk
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svb-tyringe.se
Sista ansökningsdag 19 sept 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVB – Sand & Vattenbläst AB finns i Tyringeoch i Karlshamn. Företaget etablerades 1991 och har ca 40 anställda. Våra kunder finns representerade i hela Skandinavien och Baltikum och vår målsättning är att tillgodose deras behov med hög service- och kvalitetsnivå, med så lite miljöpåverkan som möjligt.

SVB är ett familjeägt företag vilket startade som ett blästrings- och måleriföretag, men har under årens lopp utvecklats till att bli en ledande miljöservicepartner för industri- och byggbranschen. Vi arbetar med en modern maskinpark och samtliga våra anställda är utbildade inom sina respektive arbetsområden. Vi erbjuder våra kunder en mängd olika tjänster. mer information hittar ni på www.svb-tyringe.se