Printgroup Nordic söker en Ekonomiansvarig

Printgroup Nordic söker en Ekonomiansvarig

Vi söker nu en kollega till vårt team i Mörrum! Vi erbjuder en spännande roll i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag med trevliga och ambitiösa medarbetare. Bolaget står inför en spännande resa som du kommer spela en viktig roll i.

I rollen som Ekonomiansvarig har du ett helhetsansvar över bolagets redovisning. Det är en central och omväxlande roll och det finns goda möjligheter att utvecklas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

 • Löpande redovisning
 • Leverantörs- och kundreskontra
 • In- och utbetalningar
 • Löner
 • EU-moms
 • Periodisk sammanställning
 • Moms- och skattedeklaration
 • Månads- och årsbokslut
 • Ansvarig för redovisningen i filial i Norge.
 • Budgetarbete
 • Följa upp, förbättra och effektivisera rutiner och affärssystem.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi och siffror och trivs i tätt samarbete med andra. Du uppskattar en miljö där vi tillsammans delar tankar och insikter. För att lyckas i rollen är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du ska ha en förmåga att på egen hand organisera och strukturera ditt arbete för att nå resultat på utsatt tid. Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD.

Som person är du flexibel, utvecklingsinriktad och analytisk. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och viljan att ta ansvar. För att passa in i organisationen värdesätter vi en positiv, prestigelös samt samarbetsinriktad inställning. Vi uppskattar om du är en social och hjälpsam kollega samt ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte – vi är en liten organisation.

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå. Utöver det har du minst 3-4 års erfarenhet från liknande tjänst. Du är en van affärssystemanvändare och ser möjligheterna med ett effektivt systemutnyttjande. Meriterande är om du har erfarenhet av Visma affärssystem och verksamhet som bedriver e-handel.

Placering:
Mörrum (Blekinge)

Omfattning: Heltidstjänst

Tillträde: Efter överenskommelse

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Email Mejla Printgroup Nordic AB
Område Karlshamn
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://printgroupnordic.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Printgroup Nordic AB är en e-handelsaktör som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom företagsprofilering och expo & mässa. Vi är väldigt stolta över vår egen produktion i Mörrum där vi förädlar en stor del av sortimentet direkt till kund. Verksamheten består idag av två primära varumärken Rollup-kungen.se och Trycka.se