Loading Master / Terminalarbetare

Loading Master / Terminalarbetare

Primagaz gasolaffär har haft en tydlig volymtillväxt och resultatförbättring de senaste åren vilket har lett till en ökad marknadsandel samt att vår gasolaffär nu är störst i Sverige! Det är såklart både roligt och något att vara stolta över men vi stoppar inte där utan vi vill nu driva på den utvecklingen i en än mer positiv riktning, vill du vara med?

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett skiftgående team som hanterar allt rörande lastningar och lossningar till och från vår gasolterminal med två bergrum.

Arbetet innefattar bland annat att gå ombord på samtliga fartyg som skall lasta och lossa till oss. I detta arbete ingår att skriva checklistor och lastningsplaner med fartygets befäl, ofta i samarbete med inspektörer, samt att skriva ut erforderliga dokument för påskrift.

Arbetet innebär även registrering av samtliga lastningar/lossningar i olika datasystem såsom lagersystem, skatteverkets EMCS-system, tullverkets system samt ytterligare uppföljningssystem.

Den tid då ingen fartygshantering sker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter beroende av tidigare erfarenhet och önskan att utvecklas. För Primagaz arbetar du med det dagliga underhålls och tillsynsarbetet på terminalen och våra gasolstationer runt om i södra Sverige. Du har en viktig roll för att upprätthålla drift och leveranssäkerhet på våra anläggningar.

Vem är du?

Du trivs med att ta mycket eget ansvar och driver ditt arbete självständigt till uppsatta mål. Att ta eget initiativ är en självklarhet.

Eftersom du kommer att ha ett stort kontaktnät både internt och externt är du bra på att kommunicera.

Ett strukturerat arbetssätt är viktigt för dig. Flexibilitet och att du trivs med varierande arbetsuppgifter är positiva egenskaper för jobbet. Du har en god analysförmåga.

Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.

Du har lägst gymnasiekompetens med tidigare arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • arbete som fartygsagent
  • arbete på tankfartyg
  • arbetat som surveyor
  • arbetat med fartygshantering
  • god processkännedom
För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i Excel och Word, du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Tjänsten är förlagd som skiftarbete vilket innebär att ensamarbete sker utanför ordinarie arbetstider.

I tjänsten ingår även tillsyn av terminalen med tillhörande utrustning, samt eventuell beredskapstjänst.

Vi kan erbjuda dig ett intressant, spännande och ansvarsfullt arbete med många kontaktytor såväl internt som externt. Du kommer att ha kontakt med terminalens produktionsplanering, oberoende inspektörer, fartygsmäklare, hamnpersonal, tradingbolag med flera.

Vilka är vi?

Med vackra Karlshamn som bas bedriver Primagaz Gasol Sverige inköp, lagring, logistik (tankbil, järnväg och fartyg) och försäljning av gasol. Vår försäljning sker nästan uteslutande till B2B-kunder och våra kunder är ganska få men stora. Merparten av kunderna återfinns inom den tillverkande industrin, med tyngdpunkt inom stål och pappersindustrin, men även företag inom livsmedelsindustrin och flaskfyllare utgör viktiga segment för affären. Vi har under de senaste åren varit i förändring och bedriver till exempel sedan ett par år tillbaka även egen trading (inköp samt försäljning till den internationella marknaden via fartyg).

Du erbjuds en stimulerande nyckelroll i ett av branschens ledande företag med starkt varumärke. Arbetsplatsen präglas av mycket energi, glädje och prestigelöshet. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Alla är lika olika och alla är välkomna på Primagaz! På Primagaz arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet, för att vi vet att det föder goda resultat. Därför är just DU intressant för oss.
Mer info
Kontaktperson Ola Svensson
Telefon 073 043 27 90
Email Mejla Ola Svensson
Område Karlshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.primagaz.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med vackra Karlshamn som bas bedriver Primagaz Gasol Sverige inköp, lagring, logistik (tankbil, järnväg och fartyg) och försäljning av gasol. Vår försäljning sker nästan uteslutande till B2B-kunder och våra kunder är ganska få men stora. Merparten av kunderna återfinns inom den tillverkande industrin, med tyngdpunkt inom stål- och pappersindustrin, men även företag inom livsmedelsindustrin och flaskfyllare utgör viktiga segment för affären. Vi har under de senaste åren varit i förändring och bedriver till exempel sedan ett par år tillbaka även egen trading (inköp samt försäljning till den internationella marknaden via fartyg).