Platschef och Projektingenjör anläggning

PK Road AB arbetar inom infrastruktur och vi har som mål att växa snabbt, lönsamt och effektivt. Sen 2017 har vi ökat vår omsättning med 150% och detta framförallt med just personal som KAN producera.
Vi växer i Skåne, Blekinge samt Småland och söker kompetent personal inom produktionsledning.

PK Road AB erbjuder Dig;
  • En spännande resa där det finns mycket stor chans att utvecklas och göra karriär.
  • En teamkänsla som är utöver det vanliga, vi skapar framtiden tillsammans.
  • En arbetsgivare som har en strukturerad plan för de närmaste fem åren.
  • En arbetsgivare med sunda värderingar och god personalpolitik.
Är du nyfiken, vill veta mer och har produktion och affärsmannaskap i ditt DNA? Har du arbetat inom produktionsledning och skaffat erfarenhet i vår bransch under ett antal år? Vill du arbeta hos ett företag där det är högt i tak, snabba beslutsvägar och fullt av vinnarskallar? Då kan du definitivt passa in hos oss!

Skicka din intresseanmälan till jobb@pkroad.se och vi hanterar denna konfidentiellt förstås. Läs gärna mer om oss på www.pkroad.se
Mer info
Telefon 0000000000
Område Karlshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PK Road AB är ett helägt dotterbolag till det Litauiska bolaget AB Panevezio Keliai som startades 1993. AB Panevezio Keliai är specialiserade i arbeten med mark-, väg- och järnvägs. AB Panevezio Keliai ingår i koncernen PK Group som bildades 1965 och är marknadsledande i Litauen och Baltikum. Koncernen PK Group omsätter ca 3.000MSEK och har ca 800 anställda. PK Group är heltäckande inom "civil engineering" och arbetar både med mark-, väg, järnväg, betong samt bygg. Inom koncernen finns helägda bolag som arbetar med ballastutvinning, betongtillverkning, asfaltproduktion samt byggverksamhet. Bolaget har också sin egen projekteringsavdelning för totalentreprenader. PK Road AB omsätter ca 175MSEK under 2018 och har idag ca 30 anställda. Vi kommer inom den närmaste tiden att expandera ytterligare genom att aktivt verka genom anbudsförfarande i främst södra Sverige.
PK Road AB har sitt huvudkontor i Lund sedan oktober 2017.