Stationstekniker - Blekinge

Stationstekniker - Blekinge

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Region Syd, Avdelning Karlshamn söker nu en stationstekniker eller montageledare för stations & industriunderhåll med placering i Blekingeområdet.

Tjänsten som stationstekniker

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som stationstekniker innebär provning, drift, service och underhåll inom stations och industrianläggningar 0.4 – 130 kV. Du kommer att arbeta i olika konstellationer inom ett team bestående av montörer, tekniker, konstruktörer, montageledare och projektledare.

Som montageledare planerar och leder du provnings- och periodiserat underhållsarbete inom station och industrianläggningar 0,4-130kV.

Beredskap ingår i tjänsten och resor kan förekomma. Ditt arbetsområde kommer att vara inom Blekinge.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av kontrollutrustning samt stations och industriunderhåll eller kunskap inom elkraft.

Beroende på bakgrund, kompetens och erfarenhet kan också rollen utvecklas mot montageledare.

Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du trivs bra med självständigt arbete, liksom du har en god samarbetsvilja när teaminsatser krävs. God service, stort säkerhetstänk och hög kvalitet är grunden i det arbete vi utför. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem.

Arbetet kräver att du har minst B-körkort samt att du talar och skriver svenska.

Tjänsten innebär säkerhetsklassning.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Kim Wilton på telefon 0767-208183.

Sista ansökningsdatum: 2018-10-31

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag!

Facklig kontakt

Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)
Mer info
Kontaktperson Kim Wilton
Telefon 0767-208183
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.