Utredare VA till Karlshamn Energi

Utredare VA till Karlshamn Energi

Utredare VA till Karlshamn Energi
Vi söker utredare som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi!

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som VA-utredare kommer du att utreda och inventera projekt gällande såväl exploatering och utbyggnad som renovering av ledningsnät och anläggning för att därefter lämna vida till dina kollegor inom projektering. Detta innebär en del arbete ute på fältet där du också kommer ha en del kundkontakt. Vidare kommer du att hålla i utredningar som inkluderar film och spolning av ledningsnätet samt läcksökning och avstängningar av vattnet. Du ansvarar också för provtagningar, inmätningar, flödesmätningar och undersökning av felkopplingar etc inom befintligt VA-nät. Du har ett nära samarbete med dina kollegor men även med intilliggande teknikområden.

Din bakgrund
Vi söker dig med kompetens inom, och tidigare erfarenhet utav, utredning, projektering eller liknande inom mark. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom bygg/anläggning/samhällsbyggnad. Erfarenhet inom VA-anläggning är meriterande. Du har ett gediget intresse för teknik generellt och ser fram emot att följa den tekniska utvecklingen och vad som är aktuellt inom VA-området. Kunskap inom AutoCad och VA-banken är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Din personlighet
Du är en strukturerad och noggrann person som tar dig an ditt arbete med stort ansvar och hög energi. Du lämnar inga lösa trådar utan slutför dina uppgifter och gillar att arbeta mot uppsatta mål och givna tidsramar. Att arbeta såväl självständigt som i grupp är en självklarhet för dig och du trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Vi välkomnar ditt driv och din kommunikativa förmåga som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80

Ansökan
Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 10/11 2019.

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 82 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)