Spolbilsförare, Karlshamn Energi Vatten

Spolbilsförare, Karlshamn Energi Vatten

Spolbilsförare, Karlshamn Energi Vatten
Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Spolbilsförare är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 29 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag och att det vatten som förs tillbaka kommer ut rent till havet efter en hållbar process. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi Vatten.

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsvardag är varierad och utgörs av såväl planerade spolbilsarbeten, som du utför i nära samarbete med en kollega, som akuta utryckningar samt drift och underhåll på VA-nätet. Dina arbetsuppgifter är;
  • Utföra spolning av spill och dagvattenledningar i kommunen.
  • Filmning av avlopp
  • Utredning/problemlösning vid avloppsärenden
  • Utföra drift, underhåll och reparation av pumpar och distributionsanläggningar samt medverka vi ny/ombyggnad av distributionsanläggningar.
  • Bistå andra enheter inom Vatten och Avlopp
  • Akuta utryckningar/spolningar av avlopp både i nät och hos abonnenter och kunder
Arbetet är bitvis fysiskt tungt och sker i huvudsak i nära samarbete med kollegor men även ensamarbete förekommer. Du har nära kundkontakt i många av de arbeten du utför. Vidare kan tjänsten komma att ingå i beredskapsorganisationen.

Din profil
Vi söker dig med C-körkort och gärna också YKB. Vi tror att du har viss erfarenhet som förare tillsammans med teknisk bakgrund/intresse för att framgångsrikt hantera den utrustning och den problemlösning som arbetet med spolbilen kräver. Meriterande är en bakgrund som sug- och spolbilförare, rörläggare, anläggare eller annan VA-erfarenhet.

Då arbetet innebär att man har nära kundkontakter är det viktigt att du har en öppen personlighet och kan hantera olika typer av människor och situationer på ett smidigt sätt. Som person bör du trivas både med samarbete och att arbeta självständigt. Du behöver kunna strukturera, planera och prioritera ditt dagliga arbete utifrån de behov som uppstår.

Tillträde 2021-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson och ansökan
Vi kommer att arbeta med ett löpande urval så är du intresserad av tjänsten skicka din ansökan till oss redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se via löpande urval med sista ansökningsdag är den 16 februari 2021.

Mer om karlshamn energi
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Karlshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.