Projektledare/Projektkoordinator, Lu-ve Sweden AB

Projektledare/Projektkoordinator, Lu-ve Sweden AB

Projektledare/Projektkoordinator, LU-VE Sweden AB
Vill du arbeta med kundprojekt i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke inom luftvärmeväxlare? Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Projektledare/Projektkoordinator blir du involverad redan vid den tekniska förfrågan för att därefter följa projektet till färdig installation hos kund. Du har genom hela processen kontroll på de utgångslägen och punkter som projektet vilar på utifrån satta villkor. Du följer projektet genom tillverkningsprocessen, du stöttar i change requests från kund och är involverad i kundens projektteam. LU-VEs lösning är en del av ett större projekt som ska synkas med såväl byggföretag som driftsoperatörer och systeminstallationer. I slutfasen av projektet deltar du ofta på fysiska projektmöten främst inom Europa där du koordinerar de sista punkterna på plats. Projektens omfattning spänner från 1 miljon till dryga 30 och den effektiva projekttiden ligger oftast i spannet 9-12 månader.

De externa projekten tar merparten av din tid men utöver dessa kommer du på sikt även leda och koordinera interna projekt.

Vi erbjuder dig
Du blir en del av ett modernt företag med internationella gener där den familjära och prestigelösa andan råder. LU-VE är sedan ett par år tillbaka i en tillväxtfas och kommer fortsätta växa genom fokus på rätt branscher, en värderingsstyrd kultur och tydliga interna prioriteringar. Detta i en platt organisation där alla sluter upp i de tekniska utmaningar och diskussioner som är en del av allas vardag.

Denna tjänst är ny vilket innebär att du kommer vara med och forma projektarbetet utifrån såväl struktur som dokumentation och systemanvändande. Du kommer att rapportera till VD, placeringsort är Karlshamn och vi uppskattar resandet i tjänsten till ca 1 ggr/månad.

Din profil
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av arbete i projektform där du är trygg i att leda och koordinera projekt med lämpliga projektledningsverktyg. Din erfarenhet har du från industrin, entreprenadverksamhet, bygg eller installationsbolag. För att lyckas i tjänsten krävs ritningsförståelse och ett tekniskt intresse/teknisk grundförmåga. Du talar och skriver svenska obehindrat, du hanterar engelska på en professionell nivå och har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. En förutsättning är fullständig datavana och mycket goda kunskaper i projektlednings- eller projektkoordineringsverkyg.

Självklart är det, utöver din erfarenhet, din personlighet som skapar framgång i tjänsten där din kommunikativa förmåga och ditt sätt att föra dig såväl internt som externt skapar goda relationer och framgång i projekten. Du tillför projekten och organisationen ett strukturerat sätt att arbeta där noggrannhet, administrativa rutiner och ständiga prioriteringar krävs. Vidare är du en driven och självgående lagspelare sugen på att, tillsammans med dina kollegor, bidra till fortsatt utveckling och tillväxt på LU-VE.

Kontaktperson och ansökan
Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar LU-VE Sweden AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 28 feb 2021.

MER OM LU-VE
LU-VE Sweden AB, med det erkända kvalitetsvarumärket AIA LU-VE, skapar rätt temperatur för människor, varor och industriprocesser och förenklar kundens vardag genom att producera och sälja innovativt anpassade luftvärmeväxlare. Bolaget växer och omsatte cirka 125 MSEK 2019 och har drygt 45 medarbetare. Företaget är en del av LU-VE Group, en internationell tillverkare av luftvärmeväxlare som har över 3200 kvalificerade medarbetare, försäljning i över 100 länder med HQ i Milano, Italien och en omsättning om ca 4,5 miljarder SEK. Koncernens arbete påverkar miljontals människor varje dag och visionen är att bidra till en värld som fler vill tillhöra - simply by Cooling Your Daily Life. Läs gärna mer på www.aia.se och www.luvegroup.com
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Karlshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.