Projektledare Mark & Fastighet till Västblekinge Miljö AB

Projektledare Mark & Fastighet till Västblekinge Miljö AB

Projektledare Mark & Fastighet till Västblekinge Miljö AB
Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara del på vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande:
  • Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar
  • Skapa investeringsplaner på flerårsbasis
  • Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet
  • Larm och övervakning
  • Upprätta anläggningsdokumentation för både ny-och ombyggnationer av anläggningar
  • Säkerställa överlämning av färdigställda projekt samt anläggningsdokumentation till driftsorganisationen
  • Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet
I din roll arbetar du främst med externa resurser och samordnar genomförandet av projekten. Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vi värderar högt den erfarenhet du har med dig som gör att du kan ta dig an denna roll och vi kräver inte en formell utbildningsnivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun

Start: september/oktober enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag

Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du några frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin.. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 25 maj 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Västblekinge Miljö AB
Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, återvinningsstationer, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal avfallsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs till större delen av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Karlshamn
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.