Projektör till Karlshamn Energi AB

Projektör till Karlshamn Energi AB

KARLSHAMN ENERGI SÖKER

PROJEKTÖR ELNÄT

Vi har många spännande projekt framför oss och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en kompetent och driven kollega. Tillsammans bidrar vi till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av ett hållbart elnät i Karlshamn.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektör kommer du att erbjudas en varierande och betydelsefull tjänst där du får arbeta med planering och projektering av vårt elnät. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten samt att ta fram underlag till budget och investeringsbeslut.

I arbetet ingår att projektera elnätet för ett optimalt nyttjande men också utifrån ett hållbarhetsperspektiv för framtiden. Vidare kommer du att genomföra riskanalyser, nätberäkningar av befintliga och planerade nät samt dokumentera och analysera åtgärder. Du arbetar nära dina kollegor inom affärsområdet Elnät.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning, gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet inom elkraft. Erfarenhet från EBR, eldistribution, beredning och kunskap om föreskrifter och normer är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du har en hög social kompetens, är serviceinriktad och känner starkt engagemang för ditt arbete. Du vill gärna utvecklas inom ditt kompetensområde och bidrar till vårt fortsatta förbättringsarbete. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta och bidrar gärna till ditt team med både din kompetens och till en god stämning.

Vi välkomnar dig till en föränderlig bransch där vi har som mål att hela tiden ligga i framkant. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter och stor delaktighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller

Ansökan
Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 5/6 2020.

Mer om karlshamn energi ab
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 82 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.