IT-tekniker Karlshamn Energi

IT-tekniker Karlshamn Energi

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar för framtiden? Är du driven, serviceminded och lösningsorienterad kan du vara den vi söker!

Karlshamn Energi driver och ansvarar själva för sin IT-miljö. Som IT-tekniker arbetar du både med användarstöd och support, driftärenden/helpdesk, konfigurationer och skrivare. Du hanterar även system såsom passage- och nyckelsystem, telefoni etc. Du deltar i förändringsprojekt och utveckling, både vad gäller hård- och mjukvara och IT-säkerhet. Du förväntas arbeta proaktivt med IT-frågor i stort och smått.

Vi söker dig med relevant kompetens inom IT, gärna från komplexa IT-miljöer, där du fått en bred teknisk kompetens. Meriterande är kompetens inom IT-säkerhet. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som skrift.

Som person är ditt driv och din vilja att utvecklas av stor betydelse för oss. Du trivs när du under frihet ser till att föra ditt och verksamhetens arbete framåt, att hålla tidsplaner.

Du har också en mycket god känsla för service både internt och externt och självklart bidrar du med ditt sätt att vara till den goda stämning som råder på arbetsplatsen.

Vi välkomnar dig till rollen som IT-tekniker där du erbjuds en bred och varierad roll där satsningar görs och flertalet spännande projekt väntar runt hörnet!

Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss. Sista ansökningsdag 21/9, löpande urval kommer att göras. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Therese Hulte.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Karlshamn Energi ska vara det starkaste varumärket och det naturliga valet när hushåll och företag i regionen väljer energi och bredbandslösningar."

Inom Karlshamn Energi arbetar vi efter denna vision och utifrån ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fyra olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband och Elhandel. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Bolaget omsätter ca 225 miljoner kronor per år och har 43 anställda. Inför 2019 kommer ytterligare ett bolag att startas inom Karlshamn Energi för att hantera Vatten och Avlopp, tidigare i kommunens regi.