Energiingenjör Karlshamn Energi

Energiingenjör Karlshamn Energi

Energiingenjör till Karlshamn Energi

Lockas du av ett stabilt bolag som satsar för framtiden där ditt engagemang och din kompetens inom energiområdet värderas högt och där du med driv och självständighet formar denna tjänst?

Välkommen till Karlshamn Energi!

Som energiingenjör på Karlshamn Energi kommer du att fungera som rådgivare mot våra kunder, såväl företags- som privatkunder. Du kommer att ansvara för projekt och förfrågningar rörande solcellsanläggningar, laddinfrastruktur för elbilar och energitjänster som energiinventering och energieffektivisering. Utefter kundens behov, situation och möjlig lösning tar du fram ett arbetsförslag och offert och håller kontakt med de underentreprenörer som anlitas för de olika projekten. Vidare kommer du tillsammans med Marknadsavdelningen arbeta med att utveckla tjänsterna efter marknadens behov. En viktig del av tjänsten är personliga möten hos kunderna som finns inom Karlshamns kommun.

Vi söker dig som har en teknisk utbildningsbakgrund som energiingenjör eller motsvarande. Vi ser också gärna att du har några års erfarenhet inom området. Din datavana är mycket god och du hanterar obehindrat Officeprogrammen och sätter dig med lätthet in i nya system. Du uttrycker dig mycket bra i både tal och skrift på svenska och självklart är ditt intresse för energi och ny teknik inom energi stort.

Din kommunikativa och sociala förmåga är av stor vikt för oss då relationen med kunder och underentreprenörer är av största betydelse för att du ska lyckas i din roll. Du är professionell, trovärdig och affärsmässig i relationer och trivs med rollen att arbeta under stort eget ansvar och att driva arbetet framåt. Med din personlighet och ditt arbetssätt fortsätter du bygga det höga anseende och den trovärdighet Karlshamn Energi har hos sina kunder idag.

Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss. I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är 19 sept 2018 och din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Therese Hulte.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Karlshamn Energi ska vara det starkaste varumärket och det naturliga valet när hushåll och företag i regionen väljer energi och bredbandslösningar."

Inom Karlshamn Energi arbetar vi efter denna vision och utifrån ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fyra olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband och Elhandel. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Bolaget omsätter ca 230 miljoner kronor per år och har 45 anställda. Läs gärna mer på www.karlshamnenergi.se