Ekonomiassistent/Ekonom Solar Supply, Karlshamn

Ekonomiassistent/Ekonom Solar Supply, Karlshamn

Ekonomiassistent/Ekonom till Solar Supply Sweden AB, Karlshamn

Vi söker en ansvarstagande ekonomiassistent/ekonom som trivs i en flexibel organisation där kundfokus och förmåga att snabbt hitta lösningar bidrar till fortsatt framgång för Solar Supply med dotterbolag!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent/ekonom hos Solar Supply arbetar du med de flesta operationella momenten i ekonomihanteringen såsom kontering av kund och leverantörsfakturor, avstämning av betalningar och lönebetalningar för Solar Supply och dotterbolaget EMG. Du förbereder inför bokslut månads- och årsvis, har du vilja och förmåga ser vi gärna att du på sikt utför delar av bokslutsarbetet. Du blir en viktig del i att vara med och utveckla företagets ekonomiska rutiner och stöttar företagets mål om en fortsatt digitalisering av ekonomihanteringen. Du sitter tillsammans med dina kollegor i bolagets nyrenoverade lokaler centralt i Karlshamn.

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna en relativt färsk utbildning inom ekonomi/administration och tillhörande god datamognad. Det du med självklarhet har med dig är ett genuint intresse för siffror, förbättringsarbete och fokus på kostnadseffektivitet. Det viktigaste är att du har en relevant praktisk och teoretisk grund att stå på samt en förmåga och vilja att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kommunicerar med såväl svenska som utländska intressenter till bolaget varpå vi kräver att du hanterar engelska i tal och skrift. Att du har goda datakunskaper och lätt lär dig nya system är också en förutsättning för oss.

Din personlighet

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt. Du har ett stort intresse av att lära dig nya saker och att hela tiden följa med i en nischad bransch där utveckling och föränderlighet ständigt råder. Du driver ditt eget arbete självständigt på ett strukturerat sätt och du är initiativtagande. Vidare har du en strävan av att utveckla, förbättra och effektivisera rutiner och processer relaterat till ditt och din avdelnings arbete. Du tycker om korta och snabba puckar, du värdesätter en enkel och rak dialog i tätt samarbete med bolagets övriga medarbetare. Vidare trivs du i en roll där kund och leverantörskontakter är en del av vardagen. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat med närhet till skratt och högt i tak.

Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Solar Supply med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller . Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 9/2 2020

Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solar Supply Sweden AB startades 2011 med sikte på den Skandinaviska marknaden för solcellssystem och komponenter till dessa system. Vi ingår i E.On koncernen sedan september 2018. Vår målsättning är att skapa den mest effektiva distributionskanalen av solcellskomponenter till Skandinaviska energibolag, elinstallatörer och entreprenörer. Vi har en ledande position på den svenska marknaden och tillhör idag en av de ledande aktörerna. För att kunna fortsätta vår expansion behöver vi nu anställa ytterligare personal.