Beredare till Karlshamn Energi AB

Beredare till Karlshamn Energi AB

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 82 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

KARLSHAMN ENERGI

SÖKER BEREDARE ELNÄT
Vi söker en driven beredare som vill vara med och utveckla framtidens elnät på Karlshamn Energi!

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de förnyar och framtidssäkrar elnätet. Nu söker vi dig som är nyfiken och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med planering och projektering av vårt elnät, med såväl luftledningar som jordkablar och nätstationer. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten.

I arbetet ingår att projektera elnätet för optimalt nyttjande, både tekniskt och ekonomiskt och för den mest hållbara lösningen för framtidens behov. Du genomför riskanalyser, nätberäkningar av befintliga och planerade nät samt dokumenterar och analyserar åtgärder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning, gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från EBR, branschstandard, eldistribution, beredning och kunskap om föreskrifter och normer är meriterande. Som person har du hög social kompetens, är serviceinriktad och har ett starkt engagemang för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

KONTAKTPERSON
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller

ANSÖKAN
Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 11/11 2019.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (3 dagar kvar)