Reparatör/servicetekniker

Reparatör/servicetekniker

Kranlyft i Karlshamn AB söker nu en reparatör/servicetekniker.

Information om tjänsten

Vi söker en kundfokuserad och driven reparatör/servicetekniker med ordningssinne och datorkunskaper. Du blir en del av vårt team och kommer ha ett nära samarbete med oss och aktivt delta i uthyrningsarbetets alla led.

Du kommer att arbeta med vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar, anläggningsmaskiner m.m.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med reparation, service, teknisk support, felsökning av el och hydraulik m.m. Det huvudsakliga arbetet kommer att ske på depån i vår verkstad men även arbete ute på fältet kan förekomma. I din roll kommer du även att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som beställning av förbrukningsmaterial, reservdelar och lagervaror.

Du kommer att hjälpa kunder per telefon och direkt på depån med instruktioner, ge råd och teknisk support.

Du kommer att arbeta med uthyrning samt returhantering av maskiner. Lastning och lossning av maskiner, rengöra och funktions kontrollerar återlämnat uthyrningsmaterial samt genomföra skadekontroll.

Vårt motto är att se till att våra kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner och en god service.

Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete. Ordningssinne, god planeringsförmåga och att ta ansvar är ett krav. Du vill utvecklas och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du har en hög servicekänsla, maskinintresse och tycker om att ha många bollar i luften. Du är lyhörd och tillmötesgående och kan kommunicera med både kunder och kollegor.

Krav på B-körkort, datorvana och att du kan svenska språket i både tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av el och hydraulik samt servicerelaterat arbete är detta meriterande.

Anställningsform. Heltid. Provanställning 6 mån därefter tillsvidareanställning. Tjänsten kan tillsättas omgående.

För att söka tjänsten, skicka ett mejl med CV, personligt brev och löneanspråk till: info@kranlyft.net

Intervjuer hålls löpande tills tjänsten är tillsatt.
Mer info
Email Mejla Kranlyft i Karlshamn
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kranlyft.net/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kranlyft i Karlshamn AB grundades år 1999 och i början av år 2014 utökade vi vår verksamhet med uthyrning av liftar, maskiner, ställningar och containrar m.m. Vilket idag är vår huvudsakliga verksamhetsgren.

Kranlyft verkar främst i Blekinge och angränsande län men har genom sina transporter hela Sverige som arbetsplats.