Säljare Lastvagnar Region Blekinge

Säljare Lastvagnar Region Blekinge

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 16 miljarder kronor och har ca 1 300 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Säljare Lastvagnar Region Blekinge

Är du en person som motiveras av att vara vårt ansikte utåt och få möjlighet att representera ett starkt varumärke? För att trivas i rollen behöver du vara en person med en serviceinriktad approach och du har ett genuint tekniskt intresse.


Om tjänsten

Vi förstärker vår försäljningsorganisation och söker nu en B2B-säljare. Du ansvarar för hela affärsprocessen, från första dialog till slutförhandling och leverans. Till din hjälp har du internt stöd i form av säljadministration och produktkunskap från våra egna specialister samt Volvo Lastvagnars led.

Du rapporterar till ansvarig Regionchef och driver ditt arbete mot tydliga omsättnings- och resultatmål.

Tjänsten innebär ett uthålligt fältarbete och resor över hela ditt tilldelade distrikt, till påbyggare runt om i Sverige samt till Volvo i Göteborg. Du kommer ha kontor i Karlshamn och Karlskrona

Om dig
För att vara en framgångsrik säljare hos oss ser vi att du har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder, du är en teamspelare som skapar arbetsglädje och lägger stort fokus på resultat och affärsmässighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du som person är driven och målinriktad. Du har förmågan att se affärsmöjligheter och du har kreativiteten att skapa anpassade helhetslösningar till kunder av skiftande storlek och behov. Du som person drivs av att bygga och bevara relationer både med kunder och kollegor.

Intresse för marknad, kund och produkt finns naturligt hos dig och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B-fösäljning. Skulle du dessutom ha en bakgrund från vår bransch eller närliggande är det meriterande. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom liknande tjänster.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs.

Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare, meriterande är om du har vana i något försäljningssystem. B-körkort är ett krav, C-behörighet är meriterande

Om oss
Vi ger dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.

Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar.
Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 22 december 2022.
För mer information om tjänsten, kontakta Regionchef Niclas Frank på tfn 0480-42 13 10. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.


Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är den vi letar efter! Vi är nyfikna på att höra från dig.


Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnvedens Lastvagnar AB
Hemsida https://finnvedenslast.varbi.com
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (15 dagar kvar)