Lagersäljare – Sommar, Beijer Karlshamn

Lagersäljare – Sommar, Beijer Karlshamn

Är du på jakt efter ett jobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijers härliga team i Karlshamn söker nu en lagersäljare som ska stärka teamet under sommaren. Ta chansen och ansök redan idag! Start för tjänsten är vecka 24 t om vecka 34.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som lagersäljare innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Körkort och truckkort är ett krav i denna rekrytering.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige.

Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid under veckorna 24 t om 34. Placeringsort Karlshamn.

Sökord: Lagersäljare, Lager, säljare, försäljning, byggmaterial, orderhantering, leverans, offert, kundkontakt, retail, Karlshamn
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland