Lagersäljare Beijer Karlshamn

Lagersäljare Beijer Karlshamn

Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Har du god erfarenhet av lager? Då är denna tjänst något för dig. Tjänsten är ett vikariat som vi ser tillsättas omgående och sträcker sig ett år framåt, med god chans till förlängning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare förbinder du våra leverantörers leveranser & kunders upphämtningar. Du har en operativ roll i att bemöta kunder och arbeta på brädgården med att lasta och lossa gods från lastbilar. Rollen är på heltid med rullande schema från måndag- lördag. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker filialen och lagret. Rollen innebär därför ett stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, exempelvis mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. Förutom nära samarbete med övriga lagersäljare & din lagerchef ingår även samarbete med övriga filialens personal, såsom butikspersonal och företagssäljare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Körkort och truckkort är krav.
Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Vikariatet är på heltid och sträcker sig ett år framåt med god chans till förlängning. Placeringsort är Karlshamn.

Välkommen med att skicka in din ansökan IDAG. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid övriga frågor om tjänsten kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial tfn 072-1439669.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.