Kommunikatör till Karlshamn Energi

Kommunikatör till Karlshamn Energi

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en utåtriktad och driven kommunikatör som brinner för att använda det skriftliga och muntliga ordet för externa såväl som interna budskap och som med engagemang ror iland projekt. Välkommen till Karlshamn Energi!

Karlshamn Energi växer och stärker sin organisation och marknadsavdelning med en Kommunikatör. Tillsammans med marknadsavdelningen kommer du att projektleda och driva igenom marknadsaktiviteter så som mässor, kundaktiviteter, sponsorträffar och evenemang. Du arbetar också med aktiviteter riktade mot skolor där information om verksamheten.

Du skriver texter i form av uppdateringar till hemsida, intranät och sociala medier samt utformar säljbrev och informationsblad till kunder och företag. Du samarbetar nära bolagets samtliga avdelningar för att bistå med den kundkommunikation som efterfrågas.

Din profil
Lämplig bakgrund för tjänsten är utbildning inom kommunikation/information/marknad gärna på eftergymnasial nivå. Vid sidan om detta har du relevant arbetslivserfarenhet och meriterande är om du arbetat i en liknande roll tidigare. Ett krav för tjänsten är att du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i svenska samt behärskar engelska. Du är självklart en van datoranvändare och hanterar Officeprogrammen samt sätter dig lätt in i nya system och program. Har du kunskap i Adobe InDesign är det också ett plus.

Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt. För oss är det viktigt att du är en utåtriktad och positiv relationsbyggare som trivs med att bygga nätverk och som får energi av att samarbeta såväl internt som externt. Du strukturerar och planerar dina projekt noggrant, håller deadlines och tar ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Att vara nyfiken, vilja lära nytt samt ha ett intresse för de tjänster Karlshamn Energi levererar ser vi också som en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Vi välkomnar dig till ett stabilt företag som utvecklas för framtiden och där trivsel och gemenskap värderas högt.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss. I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är 3/10 2018 och din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller på therese.hulte@maxkompetens.se

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
"Karlshamn Energi ska vara det starkaste varumärket och det naturliga valet när hushåll och företag i regionen väljer energi och bredbandslösningar."
Inom Karlshamn Energi arbetar vi efter denna vision och utifrån ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och inom kort även VA. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Bolaget omsätter ca 230 miljoner kronor per år och har 45 anställda. Läs gärna mer på www.karlshamnenergi.se
Mer info
Kontaktperson Therese Hulte
Telefon 0447814480
Område Karlshamn
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.