Kvalificerad redovisningsekonom till JSB

Kvalificerad redovisningsekonom till JSB

Vill du vara en del i ett framgångsrikt företag med tydliga expansionsplaner? Trivs du i en bred ekonomiroll med stort ansvar? Bli en del av JSB och dess framgångsrika koncern med tydliga mål och värderingar som engagerar, motiverar och leder dig som medarbetare mot en positiv och inspirerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter!


JSB är ett privat ägt byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt främst i Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. Totalt omsatte JSB ca 2,1 mdkr under 2019 och har cirka 350 anställda.

"Omtanken om människor såväl som miljön runt omkring oss är något som ska känneteckna JSB. I grunden handlar det om trygghet för alla, från medarbetare och deras familjer till kunder, boende och brukare av våra hus och lokaler med omgivningar."

"Om människor får ansvar och befogenhet skapas engagemang och motivation" - den bärande principen hos JSB är att "äga sin uppgift".


Om tjänsten
JSB står inför en fortsatt spännande framtid med tydliga expansionsplaner och nu behöver vi förstärka vårt ekonomiteam på huvudkontoret i Karlshamn med en driven och redovisningskunnig ekonom.

Du kommer framför allt att arbeta med löpande bokföring, bokslut, deklarationer och upprättande av årsredovisningar. Även arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningsregistrering, moms/skatt och avstämningar kommer att finnas i din roll. En annan viktig del i arbetat är att stötta och utbilda kollegor inom ekonomi. På ekonomiavdelningen arbetar vi gränsöverstigande i nära samarbete med varandra och med övriga delar av koncernen.Om dig
Du är starkt ansvarstagande i din roll som ekonom men trivs samtidigt också med en varierad arbetsvardag. Du är en utpräglad lagspelare som med stort engagemang och driv samt en stark servicekänsla tar dig an din yrkesroll.

För att lyckas i rollen är du dessutom strukturerad, noggrann och analytisk. Din starka sociala kompetens kommer väl till användning i dina många kontakter internt men också med externa leverantörer.

Du har troligen en akademisk utbildning inom ekonomi i bagaget tillsammans med några års erfarenhet inom redovisning alternativt arbetat i många år i en större koncern i en bred och omfattande ekonomiroll.

Är du intresserad?
Om du tycker tjänsten verkar spännande är du välkommen att skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt. I denna rekrytering samarbetar företaget med Adecco och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Carina Falck, carina.falck@adecco.se alternativt 073-6847245. Obs! Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Redovisning/Ekonomi/JSB/Karlshamn/Blekinge
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.