Restaurangchef Karlshamn

Restaurangchef Karlshamn

Vi på ISS mat & Dryck serverar över 50 000 måltider varje dag-med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusets patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika men alla förenas i kraven på kvalitet.

Ny söker vi en restaurangchef till AAK:s personalrestaurang i Karlshamn. Är du en kommunikativ och passionerad serviceperson med intresse för hälsa och hållbarhet? Känner du glädje i att göra allt du kan för att gästernas upplevelse överträffar deras förväntningar? Lockas du av att ta ansvarmed ett stort utrymme för nya idéer, entreprenörskap, och kreativa lösningar? Då kan du vara den person vi söker.

På detta uppdrag servar vi AAK:s personal med frukost, lunch och konferensmåltider och kaffeleveranser. Vi har även leverans till skola och andra externa kunder. All mat lagas från grunden, och vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter att utveckla leveransen tillsammans med kunden, till något nytt och spännande. Vi lägger stor vikt vid kommunikationen med kunden.

Har du ett brinnande intresse för att leda, utveckla och skapa framtidens personalrestaurang, är du nytänkande innovativ, och gillar modern matlagning, är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter:

I rollen som restaurangchef har du ansvar att tillsammans med kökschef ta fram menyer, därutöver har du personalansvar, arbetsmiljöansvar och budgetansvar. Du har det övergripande ansvaret för att ISS olika policys och myndighetskrav genomförs och säkerställs.

Kvalifikationer:,

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du har stor branscherfarenhet i ledande befattning. Dina IT kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift. Som person är du självgående, flexibel, mål och resultatinriktad. Du är ordningsam, och har förmåga att planera strukturera och organisera ditt arbete. Din sociala förmåga är stor, där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket stor samarbetsförmåga. Du trivas att jobba i ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort krävs.

Övrigt: Tjänsten är heltid med viss helgtjänstgöring, dagtid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Regionchef Philip Wadenius på telefon 0734-366003

Välkommen med din ansökan och CV
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av ISS Facility Services
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?