Servicetekniker Blekinge/Karlshamn

Servicetekniker Blekinge/Karlshamn

Om jobbet

Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi Servicetekniker till både Karlshamn och Karlskrona som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort.

Huvudsakligt ansvarsområde

Som Servicetekniker på Gunnar Karlsen får du en nyckelroll och kommer att arbeta brett med underhåll och service på våra kunders anläggningar i länet. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

På egen hand eller tillsammans med dina kollegor utför service och underhåll på våra kunders anläggningar

Drift- och energieffektivisering

Vid servicebesök träffar kunden för ge och få återkoppling

Upptäcka, föreslå och återrapportera ev. förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Du som söker tjänsten bör ha drift & underhållsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har behörighet eller certifiering inom något av följande områden; Kyla, Ventilation, El, VS eller Styr & Regler. Vidare bör du ha insikt och/eller erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer. Du har god social kompetens och skapar goda relationer när du arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, och innehav av B-körkort är krav.

Omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, dagtid/Blekinge, Karlshamn

Tillträde

Snarast efter överenskommelse.

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar Gunnar Karlsen med Lernia. Varmt välkommen med din ansökan och frågor kring tjänsten till Carina Turesson, rekryterare, 0722-541767, carina.turesson@lernia.se.

Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Karlsen Sverige AB är totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget erbjuder kompetent rådgivning baserad på utmärkt produktkännedom, decenniers erfarenhet samt ledande teknik. De levererar lösningar som bidrar till stora energi- och miljövinster i kombination med optimal komfort för byggnadens användare. Gunnar Karlsen finns lokalt i hela Sverige, Norge och Danmark och har fördelen av en bred stödapparat med teknisk kompetens på högsta nivå. Läs mer på www.gk.se