Projektledare/ledande montör till Blekinge

Projektledare/ledande montör till Blekinge

Om jobbet

Gunnar Karlsen satsar just nu stort i hela Sverige. Därför söker vi en Projektledare/ledande montör till Blekinge som vill vara med på resan och utveckla med oss. Kanske arbetar du redan i en liknande roll men vill anta en ny utmaning. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort.

Huvudsakligt ansvarsområde

Som Projektledare/ledande montör kommer du att driva och ansvara för affärsstrategiska projekt. Du får ett helhetsansvar för att driva komplexa och affärskritiska projekt från projektplanering till slutfas. Du ansvarar för att säkerställa att projekten genomförs i enlighet med de tekniska specifikationerna som är överenskomna. Som Projektledare/ledande montör rapporterar du till avdelningschef. Du kommer att utgå från Karlshamn men kommer att arbeta över hela länet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda och planera projekt och personal (parallellt och av varierande storlek) enligt företagets rutiner för att tillgodose våra kunders krav samt företagets budgeterade lönsamhet
  • Ha personalansvar för fyra montörer
  • Sköta daglig kontakt med kunder och medarbetare
  • Ta fram kalkyler som ligger till grund för offerter, tillsammans med kalkylator
  • Aktivt bidra med sin yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses med denna
  • Ansvara för merförsäljning för att uppnå budgeterade mål
Vad förväntar vi oss av dig?

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Du som söker tjänsten kommer att få ta ett eget ansvar med att leda och driva projekt, ansvara för personal samt utveckla ditt ledarskap varför erfarenhet av projekt- och personalledning är meriterande. Du har erfarenhet av projektekonomi och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, och innehav av B-körkort är krav.

VILJA - vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, dagtid/Karlshamn och Blekinge

Tillträde

Snarast efter överenskommelse.

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar Gunnar Karlsen med Lernia. Varmt välkommen med din ansökan och frågor kring tjänsten till Carina Turesson, rekryterare, 0722-541767, carina.turesson@lernia.se.

Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Karlsen Sverige AB är totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget erbjuder kompetent rådgivning baserad på utmärkt produktkännedom, decenniers erfarenhet samt ledande teknik. De levererar lösningar som bidrar till stora energi- och miljövinster i kombination med optimal komfort för byggnadens användare. Gunnar Karlsen finns lokalt i hela Sverige, Norge och Danmark och har fördelen av en bred stödapparat med teknisk kompetens på högsta nivå. Läs mer på www.gk.se