Distributionselektriker till ONE Nordic!

Distributionselektriker till ONE Nordic!

Är du en driven person som trivs med eget initiativtagande och är ordningsam? Vill du arbeta på ett företag med frihet under ansvar? Här får du chansen att arbeta och utvecklas på ett av Sveriges största företaget i sin bransch!

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Distributionselektriker kommer du arbeta både mot entreprenad och nyanläggningsarbeten och även mot service, drift- och underhållsarbete. Som Distributionselektriker kommer du arbeta både självständigt men även i grupp beroende på uppdragets storlek. Här kommer du arbeta med service/installation av utrustning, dra kablar, felavgränsningar etc. I rollen ingår även beredskap.

Denna tjänst innefattar bland annat:
 • Service och installation av utrustning, centraler etc
 • Felavgränsningar
 • Arbete på hög höjd
Din profil

I rollen som Distributionselektriker ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Här krävs det att man har ett affärfokus och arbetar med ett verksamhetstänk. Vidare ser vi att du är driven i ditt arbete och kan ta eget ansvar.

Krav:
 • Svenska i tal och skrift
 • Gymnasial utbildning inom El och Energi
 • Erfarenhet som elektriker
 • Körkort B
Meriterande:
 • ESA 14
 • Arbete på väg
 • Längre erfarenhet
 • Färdig elektriker
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Karlshamn
Arbetstid: Heltid 07:00-16:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 076167183
Område Karlshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare.

Idag är de ca 1000 medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter.

Mer om företaget vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.