LASTBILSMEKANIKER

LASTBILSMEKANIKER

Det går bra för oss och vi söker nya krafter till vårt team i Karlshamn – kan det vara du?

Vi behöver dig med gedigen erfarenhet av tunga fordon och kapacitet att leda ditt arbete självständigt och fokuserat med stort kundansvar. Har du dessutom Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Utöver teknisk kompetens tillför du postiv energi, rak och ärlig kommunikation samt en lösningsorinterad approach till vardagens alla situationer.

Hos oss sätter vi laget före jaget, tar hand om våra kunder och ställer upp för varandra. Vi ger dig möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar i en modern verkstad, kontinuerlig utbildning via Volvo Trucks Academy, samt en given plats i ett team med härlig stämning, vass kompetens och massor av driv. Vi utgår från att du har hög IT-kunskap, C-körkort, och är flexibel vad gäller arbetstider.

Missa inte chansen att bli en del av vårt team!

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Servicechef Jerry Edström på tfn: 0454-332 33. Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev direkt till jerry.edstrom@finnvedenslast.se, löpande urval gäller.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finnvedenslast.se
Sista ansökningsdag 6 dec (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.


Läs mer påwww.finnvedenslast.se.