Fastighetsskötare/Tekniker

Fastighetsskötare/Tekniker

Fastightsförvaltrana i Syd AB i Karlshamn har idag engagerade medarbetare som tillsammans vill göra våra kunders fastigheter och boendemiljöer lite bättre. Vi arbetar inom områdena teknisk förvaltning och fastighetsservice.

Vi söker nu en ny kollega!

Vad ska du göra?
Du kommer att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Det innebär bland annat att det är du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna, underhåll och rondering samt tillsyn av enskilda och gemensamma utrymmen i byggnader. Arbetet är omväxlande, självständigt och socialt. Du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Som fastighetsskötare/tekniker arbetar du med avtalsskötsel och med att optimera fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta både med bostäder och kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanlig fastighetsskötsel, reparationer, snöskottning och kontroller av fastigheternas värme-, ventilations- och elanläggningar.

Som fastighetsskötare/tekniker kommer du ha mycket kontakter med kunder, entreprenörer och övriga kollegor som arbetar med kunden. Det ingår därmed i rollen att skapa goda kundrelationer i syfte att säkra affärsmässigheten.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven och självständig. Du ska ha förmågan att se och möta våra kunders behov på ett professionellt sätt och gillar att ge god service helt enkelt. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig med erfarenhet inom driftteknik eller fastighetsteknik i kombination med relevant arbetslivserfarenhet.

Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs att du har god social kompetens samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kan utformas efter dina personliga kompetenser inom drift och skötsel.

Tjänsten är tillsvidare och placering blir Karlshamn.

B-körkort är ett krav

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda behöver du ha förmåga att hantera datorn i jobbet och att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Din ansökan skickar du till oss via jobb@phforvaltning.se
senast 2019-10-30. Urvalet kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor, kontakta oss
via e-post: jobb@phforvaltning.se

Inför kommande vinter söker vi också behovsanställda för snöröjning, med placering i Karlshamn och Karlskrona.
Mer info
Email Mejla Fastighetsförvaltarna Syd AB
Område Karlshamn
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ffsyd.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (47 dagar kvar)