Bilmekaniker/tekniker till Toyota i Karlshamn

Bilmekaniker/tekniker till Toyota i Karlshamn

Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Vill du jobba med ett härligt och engagerat team? Då är det dig vi söker! Vi söker efter en tekniker till vår anläggning i Karlshamn. Du kommer att bli en avgörande teamspelare på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från service till reparationer och felsökning. Vi är ett härligt gäng som fokuserar på samarbete och gemenskap och alltid ser till våra kunders bästa.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning gärna med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som fordonstekniker. Meriterande är det om du också jobbat med fordonsmärket Toyota. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete eftersom vi satsar på att vidareutbilda våra fordonstekniker. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper samt engagemang. Du skriver och talar flytande i svenska och engelska.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Eric Johanssons Bil AB Karlshamn, Toyota återförsäljare sedan 1980. Företaget grundades 1964 av Eric Johansson, vartefter sonen Kenneth tog över 1996. I juni 2007 började tredje generationen i företaget när Kenneths son Joakim började som säljare. Vi erbjuder Försäljning av nya personbilar och transportbilar samt service och reparationer av dessa. Vi har en skadeverkstad där vi är godkända hos alla försäkringsbolag. Vi lagar stenskott och byter vindrutor. Vi har även biluthyrning av personbilar och minibussar