Serviceinriktad mättekniker inom fjärrvärmebranschen

Serviceinriktad mättekniker inom fjärrvärmebranschen

Om tjänsten

Som mättekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, både på kontor samt ute i fält. En arbetsdag kan bestå i att åka ut till våra kunder på plats och utföra statuskontroller på deras fjärrvärmenät, montera larmcentraler eller, vid behov, utföra mindre reparationer på fjärrvärmekulverten. Nästa arbetsdag kan bestå i att du analyserar mätresultaten inne på kontoret och upprättar protokoll samt reviderar eller upprättar nya ritningsunderlag till kunden. Du planerar ditt arbete självständigt, och kontaktar själv våra kunder för bokning av kommande arbeten. Då du kommer att vara ansiktet utåt mot både nya som befintliga kunder förväntas du hålla en nära kontakt med våra kunder och vilja vara en del i företagets framtida utveckling.
Resor och övernattningar förekommer i tjänsten.

Din profil

Vi tror att du har en
eftergymnasial utbildning inom energisektorn eller har minst 5 års arbetslivserfarenhet med bakgrund från energi-, styr och regler- eller från bygg och anläggningsbranschen. Har du arbetat inom fjärrvärmebranschen tidigare är det meriterande, men vi har goda möjligheter att ge dig den kunskap du behöver.

Som person ser vi att du har ett starkt driv och engagemang i ditt arbete med känsla för bra service och kundvård. Du är noga och arbetar strukturerat med ett naturligt intresse för detaljer. Din samarbetsförmåga är hög, men du behöver också trivas med självständigt arbete där det ibland krävs snabba och avgörande beslut. Vi förutsätter att du är initiativtagande, strukturerad, kundorienterad och har en mycket god datorvana.
Det är meriterande om du har erfarenhet av AutoCad 2D eller har kännedom från system som Statewiew, Pipeguard eller Wideco levererar.
Mycket goda kunskaper inom svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, samt B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vad Enrotek erbjuder

Hos oss får du möjligheten att hänga med på en spännande tillväxtresa, då vi är i en utvecklingsfas och fortsätter att satsa inom fjärrvärmebranschen. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak. Vi växer och möjligheterna att växa hos oss är stora. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö, där du med glädje delar med dig av din kunskap till andra i teamet. Välkommen med din ansökan till oss!

Sista ansökningsdag

15 november 2020, men vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt då vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

____________________________________________________

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Roland Ohlsson
Telefon 070-6259602
Email Mejla Roland Ohlsson
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.enrotek.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Enrotek AB grundades 2001, med säte i
Karlshamn, och är ett av de ledande konsultföretagen i södra Sverige inom fjärrvärmesektorn. Vi erbjuder en helhetslösning till våra kunder, främst energibolag, från projektering av nybyggnation fjärrvärme till reparation och underhåll av befintligt fjärrvärmenät samt skarvisolering av fjärrvärmenät.

Vi befinner oss i en spännande period med utveckling av företaget och siktar på att tillsammans ta företaget till en ännu högre nivå i branschen.

______________________________________

Ansök genom att skicka in personligt brev och CV till jobba@enrotek.se
För mer information om företaget se www.enrotek.se.