Bartender - till DFDS Crown och Pearl Seaways

Bartender - till DFDS Crown och Pearl Seaways

Vi söker kvalificerade kollegor till vårt team. Om du är intresserad av att pröva dina kunskaper i en tjänst som bartender till sjöss, sök denna tjänst.

Ombord på våra två fartyg har vi flera olika barer och nattklubbar. Beroende på humöret hos våra gäster kan de ta en fatöl på en pub med levande trubadur eller njuta av ett exklusivt glas vin i vår vinbar. Om vädret är rätt kan du även besöka våra två utomhusbarer. Det finns alltid massor av spännande underhållning och levande musik i Columbus Club, medan DJ:n i vår Sky Club ger ett fullsatt dansgolv.

De många olika barerna ser till att våra gäster kan få en mängd olika upplevelser och erbjuder ett brett utbud av cocktails, öl, vin, snacks och mycket mer.

JOBBET

Som bartender på ett av våra fartyg får du en unik möjlighet till en varierad och spännande vardag när du får servera gästerna på alla våra barer och nattklubbar. Du får därför stora möjligheter att utvecklas som bartender. Tillsammans med dina kollegor är det din uppgift att se till att gästerna trivs och får en bra upplevelse, närvarande service och självklart inbjudande och läckra drinkar.

DIN PROFIL

Du har minst 2 års erfarenhet som bartender.
Det är meriterande om du har gått en bartenderkurs.
Du måste kunna tala antingen danska, svenska eller norska, samt kunna kommunicera på engelska.
Du har en gedigen kunskap om drinkar och cocktails och brinner för att mixa den perfekta drinken till dina gäster.
Du är positiv, energisk, utåtriktad och serviceminded.
Du är ansvarsfull och kan servera många gäster samtidigt utan att tappa koll.
Du är flexibel och vet hur du gör mer försäljning.

DET PRAKTISKA

Arbetet sker ombord på fartyget. Arbetsdagen är vanligtvis mellan 10-13 timmar om dagen.

Vi söker en bartender på heltid och deltid (Day2Day)

Som Day2Day-ersättare bör du helst kunna arbeta minst 2 pass i månaden. Skiften kan variera från 2 till 10 dagar, och avtalas i samarbete med din chef. Det är att föredra att du arbetar helst torsdag-måndag eller fredag-söndag.

På sikt finns möjlighet att bli en del av teamet som heltidsanställd, där du jobbar 14 dagar följt av 14 dagar ledigt.

Lönen följer avtalet mellan DFDS A/S och 3F. Det är nettoskatt som inte beskattas (DIS) när du är bosatt i EU.

Vi erbjuder gratis kost och logi när du är ombord. När du inte är i tjänst har du möjlighet att koppla av med dina kollegor eller träna i vårt gym. Vi erbjuder även personalförmåner, som inkluderar gratis resor med familj och vänner

Vill du bli vår nya kollega?

Skicka då din ansökan genom att klicka på ansök nu knappen.

Vi läser regelbundet igenom ansökningarna. Om du inte hört från oss inom 6 månader så har din ansökan raderats. Då är du välkommen att skicka en ny ansökan.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Bartender
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dfds.com/en/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS to skibe, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer fra hele verden. Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Espresso House, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter. Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet. Læs mere om hvad vi tilbyder vores gæster på www.dfdsseaways.dk.