Kundfokuserad Servicetekniker/Innesäljare

Kundfokuserad Servicetekniker/Innesäljare

Till vår depå i Karlshamn söker vi nu en servicetekniker/Innesäljare som tycker om att möta kund! Du blir en del av en sammansvetsad grupp och kommer ha ett nära samarbete med övriga medarbetare och aktivt delta i driften och skötseln av depån. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Din nya roll
I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av maskiner och tillbehör efter hyra. Arbetet går ut på att se till att våra kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner och god service.Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroll, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt genomför vissa reparationer/underhåll. Du kommer att arbeta med byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner samt aktivt delta i driften och skötseln av verkstadenVid behov kommer du att hjälpa till i butiken. Du hjälper kunderna i butiken direkt eller över telefon. Du ger råd och instruktioner och utför ett aktivt säljarbete. En del administrativa arbetsuppgifter kommer även att ingå i dina arbetsuppgifter, så som beställning av reservdelar, debitering av kundskador, förbrukningsmaterial och returtransporter samt påfyllning och lagerföring av saluvaror.Vem är du?
  • Du är praktiskt lagd och drivs av utveckling. Vidare uppskattar du självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.
  • Du är en noggrann och trygg person som har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra även när tempot ibland är högt och du har många saker på gång samtidigt.
  • Du delar självklart våra värdeord: Trovärdighet, Utvecklingsvilja och Engagemang.
Vi ser även att du är en initiativtagande och kundfokuserad person som har ett maskintekniskt intresse. Krav på fullgjord gymnasieutbildning, god datorvana och B-Körkort. Har du dessutom truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterat arbete, ses det som meriterande.

Vad erbjuder vi dig?Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.AnsökanVill du bli en av oss? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev.

Sista ansökningsdagen är den 1 juli, 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Lange, telefon +4645 430 50 44 eller mail hans.lange@cramo.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.