Servicetekniker/Innesäljare STI, Karlshamn

Servicetekniker/Innesäljare STI, Karlshamn

Till vår depå i Karlshamn söker vi nu en Servicetekniker/Innesäljare som tycker om att möta kund! Du blir en del av en sammansvetsad grupp, kommer ha ett nära samarbete med övriga medarbetare och aktivt delta i driften och skötseln av depån. I rollen som Servicetekniker/Innesäljare arbetar du med försäljning, service och kontroll av våra maskiner. Arbetet går ut på att se till att våra kunder får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner och god service.

Som Servicetekniker/Innesäljare ansvarar du för försäljning och maskinuthyrning i butik och per telefon. Du kommer att ge råd, service, information och instruktioner till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter.

Du ser också till att kunden får ett bra bemötande av oss när våra maskiner kommer tillbaka till depån. Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroll, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt genomför vissa reparationer/underhåll. Du kommer att arbeta med byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner samt aktivt delta i driften och skötseln av verkstaden.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Tidigare erfarenhet inom byggbranschen krävs ej, utan vi söker dig som har hög serviceanda samt god stresstålighet och förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss

Du har datorvana och gärna tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Du skall vara trygg med sälj och kundbemötande, uppskatta självständigt arbete såväl som samarbete med andra. Du tycker om ett varierande arbete och är inte rädd att för att ta i när så behövs.

Vi ser att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.