IT-konsult/tekniker

IT-konsult/tekniker

Vi behöver stärka vårt företag med en IT-konsult som har brett kunnande inom teknik och IT , gärna med några års dokumenterad erfarenhet av arbete med olika former av IT-lösningar. För oss är det viktigt att du är intresserad av att lyssna på våra kunder och att arbeta för att sy ihop effektiva och långsiktiga lösningar. För att kunna erbjuda våra kunder det bästa, tror vi att du är intresserad av innovation och utveckling inom vårt område.

Du bör ha kunskap inom Microsoft Windows server & Office
365, virtualisering, grundläggande nätverk och allmän IT-säkerhet. Vi lägger stor vikt i social kompetens och bemötande av kund. Vi tror att du liksom vi är lösningsfokuserad och vill arbeta med att ge effektiva och strukturerade IT-lösningar.
Hos oss får du arbeta med stort personligt ansvar och vi är lyhörda för dina önskemål om utveckling av din tjänst.

Viktigast är att du delar vårt engagemang och viljan att vara med och växa med oss!

Vi är Circom

Du får en tillsvidareanställning hos ett lokalt IT-företag med stort kundengagemang. Vi växer stadigt och långsiktigt tillsammans med våra kunder, som är allt från stora internationella stora företag till små lokala entreprenörer.

Vårt motto är att alltid lyssna på kunden och hitta den bästa enskilda lösningen, vilket innebär att vi arbetar med IT-lösningar som har både bredd och djup. Våra kunder väljer oss för att vi är personliga, ödmjuka och lösningsorienterade. Vi tror att du kan bli en viktig del av att sprida vårt goda rykte.

Läs mer om oss på circom.se

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i
Karlshamn men även möjligt i Kristianstad, tillträde november/december 2018 eller enligt överenskommelse. Vi besöker ofta våra kunder på plats, vilket ställer krav på körkort. Löneanspråk och övriga anställningsvillkor diskuteras när vi träffas.

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till marcus@circom.se snarast men senast 2018-09-28, vi kommer kalla till intervjuer löpande. Frågor besvaras av Marcus Thengius på e-post marcus@circom.se eller telefon
0454-57 47 31.

Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Marcus Thengius
Telefon 0454-57 47 31
Email Mejla Marcus Thengius
Område Karlshamn
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://circom.se
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)