Bredbandstekniker

Bredbandstekniker

Du kommer att arbeta ute på fältet som servicetekniker inom bygg/installation/felavhjälpning av bredbandsnät. I arbetet så utförs arbetsuppgifter som att tex förlägga kanalisation, blåsa fiberkabel, svetsa- och kontaktera fibernät, mäta med db- samt OTDR-instrument. Fastighetsnätsinstallationer, m.m. Vi söker därför dig med el-tele-teknisk bakgrund eller motsvarande samt gärna minst 2-års erfarenhet av telecombranschen. Vi söker 4-tekniker till i Karlshamn-, Ronneby- och Karlskrona-området.

Som person, så söker vi dig som tar ansvar och är engagerad i arbetet. Du har lätt för att ta iniativ och att arbeta självständigt eller i team. Du är noggrann, flexibel samt kvalitetsmedveten i arbetet. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter, både internt och externt.

Körkort B är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Roger Olsson
Telefon 076-8140110
Email Mejla Roger Olsson
Område Karlshamn
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://csab.se
Sista ansökningsdag 31 mars (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CSAB erbjuder tjänster och produkter inom Telecom och
Säkerhetsområdet för företag, organisationer och privatkunder. Genom ett nära samarbete med kunder, leverantörer och samarbetspartners erbjuder vi helhetslösningar från idé till färdig anläggning. Vi är ett regionalt-lokalt företag med många års erfarenhet och kunskap i branschen. Vi är i dagsläget etablerade på flera orter med huvudkontor i Karlshamn samt filialkontor i
Ronneby, Karlskrona och Växjö. CSAB har idag ca 30-medarbetare samt ett flertal samarbetspartners. Vi befinner oss i ett fortsatt expansivt skede, där våra kunder efterfrågar våra tjänster och produkter i allt större utsträckning.

Vi söker därför dig som tar ansvar och är hungrig på nya utmaningar i ett växande företag med kund och teknik i fokus.