Bilmekaniker/fordonstekniker sökes

Bilmekaniker/fordonstekniker sökes

Är du redo för nya utmaningar, vill möta den elektrifierade framtiden och arbeta med Sverige tredje största bilmärke? Vi på Bylunds bil vill utöka vårt team med en bilmekaniker/fordonstekniker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som bilmekaniker/fordonstekniker kommer du att arbeta med vanliga underhållsarbeten så som service, bromsbyten, hjulinställningar och felsökningar av olika svårighetsgrad. Löpande utbildning sker kontinuerligt under din anställning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, noggrann, har en känsla för service och kvalitet och du ska trivas med att jobba självständigt men samtidigt är en lagspelare. Det händer mycket inom bilbranschen och det är viktigt att du är intresserad av att lära dig nya saker hela tiden.

Kvalifikationer

För att arbeta som bilmekaniker/fordonstekniker vill vi att du har

– Fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå.

– Behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift

– God datorvana.

– B-körkort är ett krav.

Om oss

Vi på Bylunds bil är ett familjeföretag som har sedan 20 år tillbaka varit auktoriserad återförsäljare av Kia. Hos oss får du som mekaniker löpande utbildningar, senaste verktygen, maskinerna och programvaran för att kunna utföra ditt jobb på bästa sätt. Två av våra viktigaste värdeord på Bylunds Bil som vi jobbar aktivt och proaktivt med är Service och Lokal förankring.

Kia är idag tredje största bilmärket och har som mål att skapa en laddbar rörelse där så många som möjlig ska kunna ställa om till el. Målet är 100% laddbart 2024.

Lön enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Hanna Bylund
Telefon 073 258 22 00
Email Mejla Hanna Bylund
Område Karlshamn
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bylundsbil.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (33 dagar kvar)