Butikssäljare Beijer Karlshamn

Butikssäljare Beijer Karlshamn

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Är du en driven butikssäljare som trivs med att ge kvalitativ service? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Karlshamn söker nu en serviceinriktad butikssäljare/ansvarig för godsmottagningen till teamet. Är du vår nya stjärna?

Arbetsbeskrivning

Som Butikssäljare och Ansvarig för godsmottagningen arbetar du huvudsakligen med inleveranser av beställningar och anskaffningar till våra kunder. Du ankomstrapporterar gods samt hanterar reklamationer, skador och returer när det händer. Det förekommer också arbete i kassan och att bemöta våra privat- samt företagskunder som besöker filialen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

I rollen:
  • Ansvarar du för godsmottagningen och alla varor som ankommer till butiken.
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock samt upphängning av varor
Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Du har ett sinne för ordning och reda, organiserat arbete och tycker om att att arbeta i en miljö med högt tempo och många bollar i luften. Du har arbetat i en liknande roll sedan innan och är van med kundkontakt. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Trygg eller i liknande system. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial som en stor fördel. Vi värderar rätt personlighet högt i denna rekrytering.

Nästa steg

Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placeringsort Karlshamn.

För frågor kring tjänst eller process kontakta Denise Nilsson, HR specialist,

denise.nilsson@beijerbygg.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.